Follow-up: Un zâmbet de sarbatori

Valoare pentru comunitatea noastră

Viața are valoare mai mare atunci când știi sa o prețuiești, nu doar pe a ta ci și a aproapelui tău, lecție pe care au învățat-o în luna decembrie membrii cluburilor Rotaract și Interact, când au mers cu donații (îmbrăcăminte, încălțăminte și produse alimentare) la una dintre familiile nevoiașe din Bacău.

Impresiile frumoase și bucuria răsărită în sufletele noastre au avut aceeași influență și asupra altei organizații din oraș: „Valoare Plus”; care au aflat de gestul nostru binevenit în preajma sărbătorilor și au hotărât să-l urmeze.

Ne-au contactat exprimându-și dorința lor de a face și ei o donație generoasă iar în scurt timp am mers acolo împreună încărcați cu multe daruri și speranță.

Ochii înlăcrimați ai mamelor și bucuria copiilor au fost cele mai valoroase recunoștințe din partea celor care au primit darurile.

Organizația non-guvernamentală Valoare Plus este o organizație care are ca scop ajutorarea aproapelui și a celor în nevoie. Membrii acesteia au lăsat în casa sărmanilor oameni nu doar plase pline cu necesarul zilnic pentru existență dar și multă căldură sufletească, speranță și credință, lucruri care nu se pot cumpăra !

Stând de vorbă și ascultându-le povestea de viață a nevoiașilor, am aflat că recent familia a fost deconectată de la curentul electric și cei micuți își fac seara temele la lumina lumânărilor.

Vizita celor de la „Valoare Plus” alături de Rotaract Club Bacău s-a încheiat cu bucurie pentru toată lumea și totodată cu regretul că nu am putut face mai mult, însă emoțiile trăite ne-au oferit puterea și motivația de a merge înainte în această direcție.

Tu ce planuri generoase ai ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *